Loop de virtuele Sanlam Cape Town marathon en steun daarmee Run4Schools!


Het is even schakelen dit jaar…daar waar hardlopend NL normaal afreist naar mooie buitenlandse marathons en velen in training zijn voor de Amsterdam Marathon, hadden wij de Sanlam Cape Town Marathon op de agenda staan. En net zoals bijna alle marathons dit jaar is ook deze marathon gecanceld. Maar daar hebben ze in Kaapstad iets op bedacht. De organisatie brengt deze iconische marathon naar alle lopers waar dan ook ter wereld, middels een interactieve virtuele race-ervaring. Via een app wordt je in je eigen omgeving meegenomen over het parcours van de echte Cape Town marathon.

Wil jij dit jaar ook nog een marathon lopen? Loop dan deze virtuele Cape Town marathon samen met Run4Schools mee!
Op 18 oktober lopen we samen met Run2Forty2 met een groep vanaf de The Traveller in Amsterdam gezamenlijk deze marathon*. Ook kun je kiezen voor de halve marathon. Uiteraard kun je ook zelf in je eigen omgeving gaan lopen.

Bij een donatie van minimaal € 42,- regelen wij de pacers, verzorgingsposten onderweg en het parkeren bij de start in Amsterdam.

Bij een donatie van minimaal € 100,- regelen wij niet alleen de pacers, de verzorgingsposten en het parkeren, maar ontvang je ook een uniek wedstrijdshirt en een brunch na afloop bij The Traveller.

We hebben maximaal 50 VIP plekken en maximaal 100 reguliere plekken.

Check de flyer hoe je mee kunt doen!

*Elke 15 a 20 minuten zal er een groep van start gaan.