HOE KUNT U HELPEN ?

Dankzij onze coaches in Zuid-Afrika, al onze runners, donateurs, sponsors en vele vrijwilligers, biedt Run4Schools wekelijks ruim 5.000 kinderen de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen in een veilige en inspirerende omgeving en komen ze minder snel in aanraking met criminaliteit, drugs en prostitutie. Door het werk van Run4Schools en de samenwerking met de scholen in het township, worden kinderen op meerdere fronten uitgedaagd en maken meer kinderen hun lagere school af.

Op elke school zijn twee coaches iedere dag actief bezig met de kinderen. Kaylin en Justin zijn als management team verantwoordelijk voor het functioneren van de coaches en de samenwerking met de vier scholen. Zij zorgen ervoor dat de communicatie tussen de scholen en het team van Run4Schools goed en efficiënt verloopt.

In totaal werken er dertien lokale mensen voor Run4Schools. Naast de bestaande  programma’s die op de vier basisscholen draaien, is het de ambitie van Run4Schools om de continuïteit te waarborgen en ons programma nog aantrekkelijker te maken voor de kinderen in de gemeenschap. Hier hebben wij uw hulp bij nodig.

Uw financiële bijdrage wordt besteed aan het organiseren en begeleiden van activiteiten op het gebied van sport, dans en muziek, zowel tijdens school als na school. De activiteiten vinden plaats op de vier scholen in Mitchells Plain waar stichting Run4Schools mee samenwerkt. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u een bijdrage kunt leveren. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren