ONZE VRIENDEN

Run4Schools krijgt steun van ambassadeurs en diverse bedrijven/organisaties die geheel belangeloos, kosteloos of tegen een gereduceerd tarief, zijn/haar diensten aanbiedt.

Tot onze vrienden behoren ook onze sponsoren, bedrijven die structureel de verantwoording voor bijv. het sportmateriaal voor een bepaalde periode voor hun rekening neemt.

AMBASSADEURS

Abdi Nageeye

Meervoudig Nederlands kampioen op de 10 kilometer, de hele én halve marathon. Vanaf maart 2016 ambassadeur van stichting Run4Schools en daar zijn we heel trots op. Geboren in Somalië en grotendeels getogen in Nederland, weet Abdi als geen ander hoe belangrijk het is dat  kinderen kunnen opgroeien met sport.

Tijdens de NN Rotterdam Marathon in 2019 heeft Abdi het Nederlands record op de marathon verscherpt naar een tijd van 2:06:17.

Abdelkader Benali

Begenadigd schrijver, columnist, presentator, theatermaker en ook hardloper.
Loopt marathons (PR 2:43:29) en schrijft daar ook graag over (‘Marathonloper’, ‘Zandloper’ en ‘Asfalt, Zand & Stenen’).
Heeft Run4Schools in het voorjaar van 2017 in Kaapstad bezocht.
Weet wie we zijn, wat we doen en betekenen. In de woorden van Abdelkader:
“De kinderen is alles afgenomen. Zelfs vaak hun ouders. Run4Schools geeft ze
vertrouwen terug” en “Run4Schools is een tuintje in de hel”.

Jac. Goderie

Bekend van films. Organiseert jaarlijks onze fundraising filmavond in Tuschinski. Met elke keer een exclusieve voorpremière zoals in 2009 ‘Invictus’ van regisseur Clint Eastwood waarin het verhaal verteld wordt over Nelson Mandela, die aan het begin van zijn ambtstermijn als president de Wereld Kampioenschappen Rugby naar Zuid Afrika haalt om zijn verdeelde land te verenigen. Maar ook de bijzondere Nederlandse film ‘De Marathon’. Vanaf 2004 zeer betrokken bij de stichting.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren