ONZE VRIENDEN

Run4Schools krijgt steun van ambassadeurs en diverse bedrijven/organisaties die geheel belangeloos, kosteloos of tegen een gereduceerd tarief, zijn/haar diensten aanbiedt.

Tot onze vrienden behoren ook onze sponsoren, bedrijven die structureel de verantwoording voor bijv. het sportmateriaal voor een bepaalde periode voor hun rekening neemt.

AMBASSADEURS

Jac. Goderie

Bekend van films. Organiseert jaarlijks onze fundraising filmavond in Tuschinski. Met elke keer een exclusieve voorpremière zoals in 2009 ‘Invictus’ van regisseur Clint Eastwood waarin het verhaal verteld wordt over Nelson Mandela, die aan het begin van zijn ambtstermijn als president de Wereld Kampioenschappen Rugby naar Zuid Afrika haalt om zijn verdeelde land te verenigen. Maar ook de bijzondere Nederlandse film ‘De Marathon’. Vanaf 2004 zeer betrokken bij de stichting.

Abdi Nageeye

Meervoudig Nederlands kampioen op de 10 kilometer, de hele én halve marathon. Vanaf maart 2016 ambassadeur van stichting Run4Schools en daar zijn we heel trots op. Geboren in Somalië en grotendeels getogen in Nederland, weet Abdi als geen ander hoe belangrijk het is dat  kinderen kunnen opgroeien met sport.

In 2016 deed de 27-jarige Abdi als enige Nederlander mee aan de Olympische Marathon in Rio de Janerio en kwam daar op een knappe 11e plaats over de streep.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren