TWO OCEANS MARATHON

Wij zijn op zoek naar runners die de 56 km, 21 km of een trailrun van de Two Oceans Marathon niet uit de weg gaan. Elk jaar in een weekend in april worden de diverse afstanden gelopen in Kaapstad. Je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook voor Run4Schools, waarvan je de projecten ter plekke bezoekt.

Elke marathonloper kan de 56 km van de Two Oceans Marathon aan. En als dit net ietsje te veel is dan loop je toch gewoon de halve marathon of één van de mooie trails in hetzelfde weekend.

Leslie Pangemanan, de oprichter van Run4Schools, is de enige Nederlander die de ultra al 17 keer heeft gelopen en hoort daarom bij de magische Blue Number club. Meer dan 400 lopers zijn de afgelopen jaren met ons mee geweest en succesvol door ons begeleid naar de finish. We weten als geen ander wat er voor komt kijken om jou goed voor te bereiden op deze prachtige uitdaging én ervaring!

Voor sfeerbeelden van de Two Oceans marathon en onze projecten check voor onze Facebook en Instagram pagina, of deze video. Kippenvel gegarandeerd!

Laat het ons vooral weten als jij of je loopgroep interesse hebt om deel te nemen aan de Two Oceans Marathon. Een 8-daagse marathonreis naar Kaapstad is dichterbij dan je denkt.

Je kunt op verschillende manieren met ons meelopen. Wil je graag alles zelf regelen qua verblijf en reis of wil je alle zorg uit handen worden genomen. Alles kan!

Wij regelen dan desgewenst; je reis naar Kaapstad in samenwerking met Run2Forty2, alle locale transfers, je verblijf in een prachtig hotel vlakbij de Start/Finish,  waar wij zelf als begeleiding van Run4Schools ook verblijven en vanuit dit hotel zullen al onze georganiseerde activiteiten plaats vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk je reis en of verblijf te verlengen, te verkorten of eerder aan te komen als je nog wat langer wil genieten van dit prachtige land.

Naast een 100% garantie op een onvergetelijke reis en een euforische loopervaring, bieden wij ook een gegarandeerd startbewijs. Je hebt dus geen stress zodra de inschrijving start.

Je kunt hier een voorbeeld van de reis uit 2020 zien met onder meer achtergrond informatie over het programma en de arrangementen. Wil je meer weten? Neem dan contact op via info@run4schools.nl of gebruik het formulier op de contact-pagina.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren