TWO OCEANS MARATHON

Wij zijn op zoek naar runners die de 56 km van de Two Oceans Marathon niet uit de weg gaan. Op paaszaterdag wordt deze elk jaar gelopen in Kaapstad. Je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook voor Run4Schools, waarvan je de projecten ter plekke bezoekt.

Elke marathonloper kan de 56 km van de Two Oceans Marathon aan. En als dit net ietsje te veel is dan loop je toch gewoon de halve marathon?

Leslie Pangemanan, de oprichter van Run4Schools, is de enige Nederlander die de ultra al 15 keer heeft gelopen en hoort daarom bij de magische Blue Number club. Meer dan 350 lopers zijn de afgelopen jaren met ons mee geweest en succesvol door ons begeleid naar de finish. We weten als geen ander wat er voor komt kijken om jou goed voor te bereiden op deze prachtige uitdaging én ervaring!

Voor sfeerbeelden van de Two Oceans marathon en onze projecten check voor onze Facebook en Instagram pagina, of deze video. Kippenvel gegarandeerd!

Laat het ons vooral weten als jij of je loopgroep interesse hebt om deel te nemen aan de Two Oceans Marathon. Een 8-daagse marathonreis naar Kaapstad is dichterbij dan je denkt.

Je kunt op verschillende manieren met ons meelopen. Wil je graag alles zelf regelen qua verblijf en reis of wil je alle zorg uit handen worden genomen. Alles kan!

Wij regelen dan desgewenst; je reis naar Kaapstad, alle locale transfers, je verblijf in een prachtig hotel vlakbij de Start/Finish,  waar wij zelf als begeleiding van Run4Schools ook verblijven en vanuit dit hotel zullen al onze georganiseerde activiteiten plaats vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk je reis en of verblijf te verlengen, te verkorten of eerder aan te komen als je nog wat langer wil genieten van dit prachtige land

Naast een 100% garantie op een onvergetelijke reis en een euforische loopervaring, bieden wij ook een gegarandeerd startbewijs. Je hebt dus geen stress zodra de inschrijving start.

Voor rondom € 1.995,- (excl. vlucht) verblijf je al in Kaapstad en beleef je een uniek avontuur. Dit bedrag is inclusief startbewijs, trainingstraject, teamkleding, tophotel, ontbijt, teamtransfers, drie diners, één lunch, bezoek aan de Expo, verkenningsloopje én een bezoek aan een van onze scholen.
Afwijkend verblijf is ook bespreekbaar. Vliegreis zelf boeken kan al vanaf €850,- rechtstreeks met de KLM.

Je kunt hier meer achtergrond informatie over het programma en de arrangementen vinden. Meer weten? Neem dan contact op via een mailtje naar info@run4schools.nl.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren