TWO OCEANS MARATHON 2025

Ben jij klaar om de uitdaging van de Two Oceans Marathon aan te gaan? In april wordt in Kaapstad elk jaar de Two Oceans Marathon georganiseerd, waarbij deelnemers kunnen kiezen tussen de indrukwekkende 56 km of de halve marathon van 21 km. Maar er is meer dan alleen een persoonlijke prestatie – je kunt ook een verschil maken voor Run4Schools, en de projecten ter plaatse bezoeken waarvoor je loopt.

De Two Oceans Marathon nodigt elke marathonloper uit om de uitdagende 56 km te voltooien, maar als dat te ambitieus klinkt, is de halve marathon ook mogelijk, allemaal in hetzelfde weekend.

Leslie Pangemanan, de oprichter van Run4Schools, is de enige Nederlander die de ultra al 18 keer heeft gelopen en hoort daarom bij de magische Blue Number club. Meer dan 500 lopers zijn de afgelopen jaren met ons mee geweest en succesvol door ons begeleid naar de finish. We weten als geen ander wat er voor komt kijken om jou goed voor te bereiden op deze prachtige uitdaging Γ©n ervaring!

Voor sfeerbeelden van de Two Oceans marathon en onze projecten check voor onze Facebook en Instagram pagina. Kippenvel gegarandeerd!

Bekijk hier de Flyer met alle informatie

Loop voor een Betere Toekomst: Ontdek Onze Marathonreis naar Kaapstad

Laat het ons vooral weten als jij of je loopgroep interesse hebt om deel te nemen aan de Two Oceans Marathon. Een 8-daagse marathonreis naar Kaapstad is dichterbij dan je denkt.

Je kunt op verschillende manieren met ons meelopen. Wil je graag alles zelf regelen qua verblijf en reis of wil je alle zorg uit handen worden genomen. Alles kan!

Wij regelen dan desgewenst; je reis naar Kaapstad in samenwerking met Run2Forty2, alle locale transfers, je verblijf in een prachtig hotel vlakbij de Start/Finish, Β waar wij zelf als begeleiding van Run4Schools ook verblijven en vanuit dit hotel zullen al onze georganiseerde activiteiten plaats vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk je reis en of verblijf te verlengen, te verkorten of eerder aan te komen als je nog wat langer wil genieten van dit prachtige land.

Naast een 100% garantie op een onvergetelijke reis en een euforische loopervaring, bieden wij ook een gegarandeerd startbewijs. Je hebt dus geen stress zodra de inschrijving start.

Je kunt hierΒ alles lezen over de reis in 2025 met onder meer achtergrond informatie over het programma en de arrangementen.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren