TWO OCEANS MARATHON

Wij zijn op zoek naar runners die de 56 km van de Two Oceans Marathon niet uit de weg gaan. Op paaszaterdag wordt deze elk jaar gelopen in Kaapstad. Je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook voor Run4Schools, waarvan je de projecten ter plekke bezoekt. Elke marathonloper kan de 56 km van de Two Oceans Marathon aan. En als dit net ietsje te veel is dan loop je toch gewoon de halve marathon? Meer dan 275 runners zijn de afgelopen twaalf jaar met ons mee geweest. Al deze runners zijn door ons begeleid en – 100% score – gefinisht!

Laat het ons vooral weten als jij of je loopgroep interesse hebt om deel te nemen aan de Old Mutual Two Oceans Marathon. Een 8-daagse marathonreis naar Kaapstad is dichterbij dan je denkt.

Voor rondom € 900,- (excl. vlucht) verblijf je al in Kaapstad en beleef je een uniek avontuur. Dit bedrag is inclusief startbewijs, trainingstraject, teamkleding, tophotel, ontbijt, teamtransfers, drie diners, één lunch, bezoek aan de Expo, verkenningsloopje én een bezoek aan een van onze scholen.
Afwijkend verblijf is ook bespreekbaar. Vliegreis zelf boeken kan al vanaf €850,- rechtstreeks met de KLM.

Meer weten? Neem dan contact op met Arjan Zwaan via 06 4843 0295 of stuur een mailtje naar Arjan@run4schools.nl.

Word ook donateur van Run4Schools

Doneren